SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Mariestad
Fotboll
P13 Födda 2008

VÄLKOMMEN TILL IFK MARIESTAD P15 FÖDDA 2009
 
Inställd träning
2024-04-02 08:56

Kvällens träning inställd pga snöovädret då planen inte kommer vara spelbar! 

 

// Tränarna 

Bollar till VFF:s träningar
2024-03-29 19:59

Alla spelare som ska vara med på VFF:s träningar med start nu på måndag behöver meddela oss tränare detta, så vi kan ta med bollar till alla. Smsa någon av oss senast på söndag. 

 

// Tränarna 

 

 

 

 

 

 

Information om Karlsundscupen
2024-03-18 21:10

Nu börjar det närma sig cup igen för killarna och här kommer lite viktig information:

 

Vi samlas kl 15:00 på Lekevi nu på fredag 22/3. Vi kommer ha tillgång till bussen som kan ta med 8 spelare, samt ytterligare en tränare som kan ta med sammanlagt 3 spelare i bilen om det behövs. Vi behöver alltså några föräldrar som kan köra upp så alla får plats. Vi vill att alla meddelar oss tränare via sms om man behöver skjuts/har skjuts och plats över för packning i sin bil så vi har koll på läget. 

 

 Alla behöver ha med sig något lättare att äta exempelvis pastasallad, för att fylla på energi eftersom vi får middag först efter matchen. Vi kommer stanna till på vägen upp till Örebro, alternativt när vi precis kommit till hotellet för att äta. 
 
Vi ska bo på hotell Scandic Örebro Väst och det är gångavstånd till arenan. Vår tanke är att vi ska hinna checka in på hotellet när vi kommer fram och sedan hinna ladda för den första matchen som spelas kl 18 på Karlslunds arena. Vi har tre- eller fyrbäddsrum och det är vi tränare som bestämmer i vilket rum man ska sova.
 
Spelschema: 
Fredag kl 18 möter vi AIK
Lördag kl 13 möter vi IFK Lidingö FK
Lördag kl 17 möter vi GIF Sundsvall
 
Resterande spelschema och tider för slutspel på söndagen finns på hemsidan:
https://www.laget.se/karlslundscupen/
 
Alla måltider serveras på Karlsunds arena förutom frukost som serveras på hotellet. 
 
Killarna behöver ha med sig följande: 
- Vanliga fotbollsskor (gärna extra om man har ifall de blir blöta) 
- Benskydd 
- Matchställ blått och rött (ta gärna med ett extra par egna vita strumpor) 
- Underställ (vi spelar utomhus och utifrån vädret kommer detta behövas) 
- Vattenflaska
- Egen tejp eller annan utrustning för match som man vill ha. 
-  Överdragsställ/träningsoverall
- Mössa och vantar 
- Ryggsäck att bära grejer i mellan sovplats och matchplats 
- Påse att lägga ev blöta fotbollsskor i. 
- Vanliga skor och gärna tofflor
- Varma ytterkläder att ha mellan matcher och när vi förflyttar oss mellan arenan och hotellet. 
- Handduk, gärna två 
- Badkläder (ifall vi använder poolen på hotellet) 
- Hygienartiklar + ev mediciner/skavsårsplåster mm 
- Vanliga ombyteskläder och sovkläder 
- Fickpengar i någon form (om man vill), ifall man vill köpa nåt godis/snacks på plats. Man får ta med sig det hemifrån också om man vill. 
- Övrigt man kan behöva ha.  

 

Imorgon tisdag kommer vi ha genomgång med killarna inför cupen, vi kommer då bland annat gå igenom regler som gäller. Det är väldigt viktigt att alla följer de regler som sätts upp eftersom vi har ansvar över hela gruppen. Det gäller främst att inte lämna de platser vi är på (särskilt hotellet) utan tillstånd från oss. Om man väljer att inte respektera reglerna och lyssna på oss tränare kan det bli så att man skickas hem eftersom vi måste kunna garantera allas säkerhet när vi är iväg. Vi vill att ni alla pratar igenom detta hemma under veckan, även om vi egentligen inte tror att det kommer vara några problem. Vi kommer också dela ut matchställen på tisdag.
 
Vi hoppas att killarna kommer få en toppenkul helg med massa fotboll och roliga upplevelser. Om ni saknar någon information eller har frågor före eller under helgen så hör gärna av er till oss om detta. 
 
Mvh Tränarna

Påminnelse om betalning
2024-03-11 17:23

Vi skickar en påminnelse om att betala in för Karlsundscupen, fortfarande många som inte betalat in. Vi är tacksamma om ni gör det snarast möjligt! 

Betalning Karlslundscupen
2024-03-08 21:10

Det är nu dags att betala för Karlsundscupen. Kostnad är 1850 kr och ska swishas till Mattias på nr 0768772381. Skriv spelarens namn och Karlsundscupen i meddelandet. Vi behöver ha in pengarna snarast möjligt, gärna senast före denna veckas slut. Mer info om själva cupen kommer längre fram. 

 

// Tränarna  

 
Huvudsponsorer