SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Mariestad
Fotboll
P13 Födda 2008

VÄLKOMMEN TILL IFK MARIESTAD FÖDDA 2009
 
Vinterträning
2023-11-12 21:32

Nästa vecka drar vi igång vinterträning inomhus på Unicaskolan. Vi tränar fredagar kl 17:30-19, tiderna finns i kalendern. Vi kommer troligen lägga till ytterligare träningspass längre fram sen när det är klart med träningstider. 

 

Träningarna är i första hand för de som inte har någon vinteridrott, men alla är givetvis välkomna sålänge det inte krockar med andra sporter och det finns tid och ork över. 

Information select cup
2023-10-08 22:04

Nu börjar det närma sig cup igen för killarna och här kommer lite viktig information:
 
Vi samlas kl 15:00 på Lekevi nu på fredag 13/10. Vi kommer ha tillgång till bussen som kan ta med 8 spelare, samt ytterligare två tränare som kan ta med 8 spelare i bilarna om det behövs. Då alla kommer ha med sig mycket packning är vi dock tacksamma om det är fler föräldrar som kan köra så det inte blir så trångt i bilarna. Vi vill att alla meddelar oss tränare via sms om man behöver skjuts/har skjuts och plats över för packning i sin bil så vi har koll på läget. 

 

Vi ska bo på Rudbecksskolan i Örebro. Vår tanke är att vi ska hinna lämna in våra grejer i skolan när vi kommer fram och sedan hinna ladda för den första matchen som spelas kl 18 på Ekäng IP Landbotorpsallén 58. Om det blir för kort om tid så kommer vi packa upp efter matchen istället. Vi vill att alla tar med sig något lättare att kunna äta i bilen på väg upp till Örebro, förslagsvis pastasallad eller liknande, eftersom vi äter middag först efter matchen på kvällen. 

 

Spelschema grupp A: 
- Fredag kl 18 möter vi Örebro SK ungdom på Ekäng IP, Landbotorpsallén 58
- Lördag kl 10 möter vi FC Kallfors på 
Sörbyvallen, Kumminvägen 15. 
- Lördag kl 16 möter vi HGH FC på
Sörbyvallen, Kumminvägen 15
 
Resterande spelschema och tider för slutspel på söndagen, samt annan info finns på hemsidan: https://selectcup.cups.nu
 
Eftersom vi har bussen kommer vi troligen kunna lösa de flesta transporter mellan planerna själva, men om det uppstår något oväntat kan vi behöva hjälp. 

Killarna behöver ha med sig följande: 
- Luftmadrass (max 90-100 cm bred), sovsäck/täcke, kudde, lakan 
- Vanliga fotbollsskor (gärna extra om man har ifall de blir blöta) 
- Benskydd 
- Matchställ blått och rött (ta gärna med ett extra par egna vita och röda strumpor) 
- Underställ (vi spelar utomhus och utifrån vädret kommer detta behövas) 
- Vattenflaska
- Egen tejp eller annan utrustning för match som man vill ha. 
-  Överdragsställ/träningsoverall
- Mössa och vantar 
- Ryggsäck att bära grejer i mellan sovplats och matchplats 
- Påse att lägga ev blöta fotbollsskor i. 
- Vanliga skor och gärna tofflor
- Varma ytterkläder att ha mellan matcher och när vi förflyttar oss mellan skolan och planerna. 
- Handduk, gärna två 
- Hygienartiklar + ev mediciner/skavsårsplåster mm 
- Vanliga ombyteskläder och sovkläder 
-Laddare till mobil och om man har en förlängningssladd/grenuttag får man gärna ta med detta. 
- Fickpengar i någon form (om man vill), ifall man vill köpa nåt godis/snacks på plats. Man får ta med sig det hemifrån också om man vill. 
- Övrigt man kan behöva ha.  

 

På torsdag kommer vi ha genomgång med killarna inför cupen, vi kommer då bland annat gå igenom regler som gäller. Det är väldigt viktigt att alla följer de regler som sätts upp eftersom vi har ansvar över hela gruppen. Det gäller främst att inte lämna de platser vi är på (särskilt skolan) utan tillstånd från oss. Om man väljer att inte respektera reglerna och lyssna på oss tränare kan det bli så att man skickas hem eftersom vi måste kunna garantera allas säkerhet när vi är iväg. Vi vill att ni alla pratar igenom detta hemma under veckan, även om vi egentligen inte tror att det kommer vara några problem. Vi kommer också dela ut matchställen på torsdag.
 
Vi hoppas att killarna kommer få en toppenkul helg med massa fotboll och roliga upplevelser. Om ni saknar någon information eller har frågor före eller under helgen så hör gärna av er till oss om detta. 
 
Mvh Tränarna

Liten träningsavslutning på torsdag
2023-09-26 21:57

På torsdag kör vi sista utomhusträningen för säsongen och vi kommer därför ha en liten mini-avslutning i samband med träningen där vi samlas i klubbstugan sista 30 min av träningstiden och äter lite korv med bröd och umgås. Vi skickar därför ut kallelse till träningen så vi kan planera för maten. 

 

Vi kommer dock fortsätta att träna utomhus ett tag till inför Select cup, tider för detta kommer läggas ut i kalendern. Dessa tider är främst till för de som ska spela cupen och de som inte har annan vinteridrott som träningarna krockar med. 

 

Mvh Tränarna. 

Ändringar inför imorgon
2023-09-20 22:36

Imorgon blir det ingen vanlig träning, utan vi samlas kl 18:30 i klubbstugan och har lite trevligt och kollar på en fotbollsmatch tillsammans. Avslut ca 20:45. Medtag egen dryck och valfritt snacks/godis, samt kom iklädd valfri fotbollströja.

 

Mvh Tränarna 

Info - samåkning till match idag
2023-09-12 11:24

Det är många som behöver skjuts till Falköping idag och ingen tränare kommer åka med från Lekevi. Emma kommer finns på plats vid samling och lämna ut väskan med matchkläder och se till att alla spelare är på plats och fördelas in i bilarna. Det finns skjuts åt alla som behöver det. Jimmy behöver hämtas upp i Skövde och få skjuts därifrån eftersom Dennis kommer senare till Falköping. 

 

Samling kl 16:45 på Lekevi. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer