SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Mariestad
Fotboll
P11 Födda 2010

IFK Mariestad Vit
vs
Skövde AIK Röd
IFK Mariestad VitvsSkövde AIK Röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 augusti, 14:00
Plats:Lekevi IP Övre-plan
Tävling:
Matchnummer: 200213050
Samling:13:00
IFK- Skövde AIK
2022-08-28 17:43

Spelare: Olle, Leon, Adel, Tiziano, Arjan, Krish, Keshav, Mahdy, Rasmus, Edvin och Julian.

Lagkapten: Olle

 

Period 1

Stark start, passningsspelet sitter och Skövde får jaga mkt boll, och vi lyckas bl a sätta dit en hörna. Trots ett stort övertag i både bollinnehav och målchanser är det jämt resultatmässigt i för den andra perioden.

 

Period 2

I den här perioden får inte Skövde låna bollen alls. Vi går direkt ut och tar tag i matchen, vi kombinerar, väggspelar, skapar massor med chanser och gör även flera fina mål.

 

Period 3

Vi kontrollerar matchen, gör några fler mål framåt. Vi tappar något i passningsspelet och i intensitet jämfört med de två första perioderna.

 

Sammanfattningsvis

Idag gör vi säsongens klart bästa insats. Vi ligger rätt i positioner, har ett mycket utvecklat passningspel, löper rätt, tar rätt beslut i nästan alla situationer, sätter en hög press men framför allt så har alla spelare rätt inställning.

 

Grönt kort: Edvin

 

”Fotboll handlar inte om lidande. Det handlar om njutning. Kontrollera bollen, var vänlig med den, försök att attackera, försök att göra mål. Naturligtvis är försvar en del av det, men du kan försvara på många sätt”.

- Johan Cruyff

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer