SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Mariestad
Fotboll
P11 Födda 2010

IFK Mariestad Vit
vs
Råda BK Svart
IFK Mariestad VitvsRåda BK Svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 maj, 14:00
Plats:Lekevi IP Övre-plan
Tävling:
Matchnummer: 200213020
Samling:13:10, Lekevi Omklädningsrum
Aktivitetsinfo: Samling för ombyte på Lekevi.

Kläder efter väder

Ät i god tid innan matchen.
IFK-Råda
2022-05-28 16:57

Målvakt: Olle

Backar: Adel, Leon, Lucas

Mittfält/Anfall: Krish, Keshav, Edvin, Liam, Tiziano, Mahdy

 

Period 1

En regnvåt plan som gjorde att underlaget var svårspelat. Trots detta tar vi tag i spelet med en gång och sätter upp tempot i matchen. Råda är ett lag som vill spela fotboll och bjuder upp till bra kamp i första perioden. En skada gör att vi får snurra runt lite mer än vanligt på positionerna tidigt i matchen, men detta löser killarna utmärkt. Vi har ett spelmässig övertag och absolut det största bollinnehavet, trots detta så lyckas Råda få med sig resultatet in i paus. Vi känner ändå att detta är våran match och det känns positivt i för den andra perioden.

 

Period 2

Vi fortsätter att föra matchen, ha mest boll och skapa mest. Samtidigt spelar Råda bra fotboll och är aldrig ofarliga.

Vi stressar hela tiden Råda i uppspelsfasen och tvingar därmed fram misstag vilket gör att vi kan få tag i bollen högt upp i planen. Det hårda slitet över hela planen ger utdelning och inför den sista perioden är det utjämnat.

 

Period 3

Det är helt jämt målmässigt, vi har mer boll och har dessutom lyckats få igång både passningspelet och rätt adress till de lite längre bollarna. Det märks att killarna är taggade och inte tänker vika ner sig. Vi tar ledningen i matchen vid två tillfällen men Råda står upp bra och kvitterar två ggr om. När vi sedan återigen går upp i ledning visar det sig att Råda inte orkar resa sig igen och därmed går segern till IFK.

 

Sammanfattningsvis:

Vi vill mest, vi springer mest och vägrar att vika ner oss i en match som bjuder på ett bra spel från båda lagen och en match som resultatmässigt är jämn ”hela vägen in i kaklet”. Det laget som springer mest, sliter mest och VILL mest brukar också få önskat resultat med sig, idag visar killarna att det var VI! Försvarspelet sitter riktigt bra idag, från målvakt ända upp till anfallet. Vi lyckas också få igång ett passningspel men framför allt går alla ut och gör jobbet.

 

Success is No accident. It’s hard work, perseverence, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.”

-Pele

 

Grönt kort: Keshav

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer