SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Mariestad
Fotboll
P11 Födda 2010

IFK Mariestad Vit
vs
Ulvåkers IF Röd
IFK Mariestad VitvsUlvåkers IF Röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 juni, 14:00
Plats:Lekevi IP Övre-plan
Tävling:
Matchnummer: 200213030
Samling:13:00, Lekevi
Aktivitetsinfo: Ta med matchställ.
IFK-Ulvåker
2022-06-11 17:39

Målvakt: Olle

Backar/mittfält: Leon, Adel, Mahdy och Doglas.

Mittfält/anfall: Edvin, Krish, Keshav, Evert.

 

Lagkapten: Edvin

 

Period 1

Vi sätter fart från första minuten och går direkt in och tar tag i matchen. Första målet gör vi på straff då Ulvåker inte på ett schysst sätt lyckas stoppa vårt anfall.

Komfortabel ledning i paus. Det vi vill rätta till inför andra perioden är farten i passningar samt djupet i försvarsspelet.

 

Period 2

Rivstartar direkt med en fin klapp-klapp kombination som resulterar i mål. Vi fortsätter att försöka rulla boll och rättar till försvarspelet, samtidigt som vi spelar oss fram till lägen offensivt och även gör en del mål.

 

Period 3

Massvis med målchanser, 3-4 ramträffar och ett massivt spelövertag ändå är det Ulvåker som gör det enda målet i denna period. Men målmässigt har vi redan gjort jobbet i de två första perioderna och vinner både övertygande och välförtjänt denna match.

 

Sammanfattningsvis

Detta är vår match rakt igenom, och vi ger aldrig Ulvåker chansen att skapa speciellt många farligheter. Vi sätter vårt försvarspel större delen av matchen, Olle kliver fram och räddar de få farligheter som Ulvåker lyckas få fram. Vi skapar många målchanser och gör en del mål framåt. Vi försöker hela matchen igenom att spela bra fotboll och ”äger” bollen större delen av matchen.

 

 

”För att uppnå bra saker måste du först tro det."

Arsene Wenger 

 

Grönt kort: Leon

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer