SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Mariestad
Fotboll
P11 Födda 2010

Våmbs IF Vit
vs
IFK Mariestad Vit
Våmbs IF VitvsIFK Mariestad Vit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 26 maj, 11:00
Plats:Claesborgs B-plan
Tävling:
Matchnummer: 200213015
Samling:09:35, Lekevi Parkeringsplats
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Våmb.

Matchstart kl 11:00
Trupp:Adel Alhalbi
Aran Sofizadeh
Edvin Persson
Keshav Kerai
Krish Kerai
Leon Eriksson
Liam Nyström
Lucas Höggren
Mahdy Shirzad, Ghulam
Olof Andersson
Tiziano Kpamenan
Wåmb - IFK
2022-05-26 14:31

Wåmb -IFK

 

Målvakt: Olle

Backar: Lucas, Leon, Adel

Mittfält: Edvin, Krish, Mahdy, Tiziano

Anfallare: Keshav, Liam

Lagkapten:Olle

 

1/3

Ett regnigt och grått Skövde gör att underlaget är svårspelat och att bollarna sticker iväg. En hyfsat jämn första period med en liten fördel både spel och resultatmässigt för Wåmb. De spelar tufft och fysiskt och vårat passningsspel kommer inte riktigt igång. Wåmbs målvakt gör några riktigt fina räddningar som gör att de har ett positivt resultat med sig från den första perioden.

 

2/3

Andra perioden går till IFK då vi lyckas göra mål och dessutom gör en riktigt bra kämpainsatsen och visar att vi vill mer och springer mer än motståndarna. Vi står upp ordentligt i det bitvis riktigt tuffa närkampsspelet men kommer aldrig riktigt igång med passningsspelet.

 

3/3

Inför de sista 20 minuterna är resultatet lika.  Vi försöker fortfarande att få igång passningsspelet men det vill sig inte riktigt idag, lite för mycket soloprestationer och alldeles för lite kombinationer och passningsspel.

Wåmb visar sig ha marginalerna på sin sida och när slutsignalen går är det hemmalaget som får jubla.

 

Sammanfattningsvis kan man säga att Wåmb spelar en fysisk fotboll som vi bitvis har svårt att svara upp till och hitta vägar igenom, de har också marginalerna på sin sida i några avgörande lägen. Det rättvisa resultatet i denna match hade varit oavgjort.

 

Nästa match är redan på lördag mot Råda hemma, till den matchen tar vi med oss inställningen framförallt från andra perioden.

 

”Winners are not people who never fails, but people who never quit”

 

Christiano Ronaldo

 

Grönt kort: Olle

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsorer